SerbianEnglishHungarian

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, kada će biti i objavljeno ime Scene za decu i mlade, biće upriličeno 2. 10. 2021. godine, predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, u dva termina, u 17 i u 19 časova.

Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 10 godina.

Petočlana komisija koja će doneti Odluku o izboru imena Scene za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, zasedaće u sledećem sastavu : Dr Milivoje Mlađenović – teatrolog, Nebojša Vasić – akademski slikar i kustos u Galeriji “Milan Konjović”  Slađana Dragičević – istoričar umetnosti, David Firanj – teoretičar umetnosti i direktor gradskog Muzeja, Vesna Šašić – glumica i direktorica Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Za dete, čiji predlog bude odabran, predviđena nagrada je set od 2 karte za sve predstave za decu i mlade koje će biti prikazivane na Sceni za decu i mlade u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor u periodu od 2. 10. 2021. do 4. 6. 2022. godine, kao i prigodan poklon.

Karte po ceni od 250 dinara možete kupiti od ponedeljka, 27. 9. 2021. godine, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Predstava će se prikazivati uz poštovanje svih mera za sprečavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID 19.

Broj mesta je ograničen.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish