SerbianEnglishHungarian

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, kada će biti i objavljeno ime Scene za decu i mlade, biće upriličeno 2. 10. 2021. godine, predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, u dva termina, u 17 i u 19 časova.

Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 10 godina.

Petočlana komisija koja će doneti Odluku o izboru imena Scene za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, zasedaće u sledećem sastavu : Dr Milivoje Mlađenović – teatrolog, Nebojša Vasić – akademski slikar i kustos u Galeriji “Milan Konjović”  Slađana Dragičević – istoričar umetnosti, David Firanj – teoretičar umetnosti i direktor gradskog Muzeja, Vesna Šašić – glumica i direktorica Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Za dete, čiji predlog bude odabran, predviđena nagrada je set od 2 karte za sve predstave za decu i mlade koje će biti prikazivane na Sceni za decu i mlade u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor u periodu od 2. 10. 2021. do 4. 6. 2022. godine, kao i prigodan poklon.

Karte po ceni od 250 dinara možete kupiti od ponedeljka, 27. 9. 2021. godine, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Predstava će se prikazivati uz poštovanje svih mera za sprečavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID 19.

Broj mesta je ograničen.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish