SerbianEnglishHungarian

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor

Svečano otvaranje nove pozorišne sezone u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, kada će biti i objavljeno ime Scene za decu i mlade, biće upriličeno 2. 10. 2021. godine, predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, u dva termina, u 17 i u 19 časova.

Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 10 godina.

Petočlana komisija koja će doneti Odluku o izboru imena Scene za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, zasedaće u sledećem sastavu : Dr Milivoje Mlađenović – teatrolog, Nebojša Vasić – akademski slikar i kustos u Galeriji “Milan Konjović”  Slađana Dragičević – istoričar umetnosti, David Firanj – teoretičar umetnosti i direktor gradskog Muzeja, Vesna Šašić – glumica i direktorica Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Za dete, čiji predlog bude odabran, predviđena nagrada je set od 2 karte za sve predstave za decu i mlade koje će biti prikazivane na Sceni za decu i mlade u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor u periodu od 2. 10. 2021. do 4. 6. 2022. godine, kao i prigodan poklon.

Karte po ceni od 250 dinara možete kupiti od ponedeljka, 27. 9. 2021. godine, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Predstava će se prikazivati uz poštovanje svih mera za sprečavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID 19.

Broj mesta je ograničen.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish