SerbianEnglishHungarian

Svečano otvaranje pozorišne sezone u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor

Poštovani,

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor i u narednoj sezoni pripremio je bogat izbor predstava za decu i mlade, ali i za odrasle.

Pozorišnu sezonu 2023/24, na vaše i naše zadovoljstvo počinjemo sa dve sjajne predstave koje nam dolaze iz Beograda.

Za našu najmlađu publiku na Sceni za decu i mlade “Fabrika snova”, u subotu, 7.10.2023. godine u 17.00 časova, biće izvedena predstava “Crvenkapa” Pan Teatra, a za ljubitelje komedije, u 20.00 časova, naša čuvena pozorišna, televizijska, filmska i glasovna glumica, prvakinja Pozorišta na Terazijama, gospođa Ljiljana Stjepanović, izvešće “Gospođu ministarku”, po motivima istoimenog teksta Branislava Nušića, za koju je tekst prilagodio čuveni Gale Janković.

Ulaznice možete kupiti od utorka, 26. septembra, na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom u periodu od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Promo cene ulaznica do kraja ove godine iznosiće:

Cena ulaznice za dečiju predstavu “Crvenkapa” iznosi 300 dinara.
Cena ulaznice za predstavu “Gospođa ministarka” iznosi 1000 dinara.

Srdačno,
Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish