SerbianEnglishHungarian

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani film o velikom glumcu. Režiju pomenutog filma potpisuje Vladimir Ristić.

O Zoranu Radmiloviću u filmu govore njegovi savremenici, od detinjstva u Zaječaru do glumačkih visina u Beogradu.

“Mnogo je informacija o Zoranu Radmiloviću, ali najbolju informaciju koju smo mogli da imamo jeste knjiga koju je radio Milan Caci Mihailović, jer je i sam proveo puno vremena sa Zoranom Radmilovićem”, kaže producent dokumentarnog filma “Glumčina” Oliver Paunović (izvor RTS portal).

U okviru pomenutog programa glumac pozorišta Atelje 212, Milan Caci Mihailović promovisaće svoje autorsko delo knjigu “Čarobnjak Radmilović”.

Događaj će biti realizovan u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, s početkom u 19.00 časova.

Ulaz je slobodan.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish