SerbianEnglishHungarian

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani film o velikom glumcu. Režiju pomenutog filma potpisuje Vladimir Ristić.

O Zoranu Radmiloviću u filmu govore njegovi savremenici, od detinjstva u Zaječaru do glumačkih visina u Beogradu.

“Mnogo je informacija o Zoranu Radmiloviću, ali najbolju informaciju koju smo mogli da imamo jeste knjiga koju je radio Milan Caci Mihailović, jer je i sam proveo puno vremena sa Zoranom Radmilovićem”, kaže producent dokumentarnog filma “Glumčina” Oliver Paunović (izvor RTS portal).

U okviru pomenutog programa glumac pozorišta Atelje 212, Milan Caci Mihailović promovisaće svoje autorsko delo knjigu “Čarobnjak Radmilović”.

Događaj će biti realizovan u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, s početkom u 19.00 časova.

Ulaz je slobodan.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish