SerbianEnglishHungarian

U susret Likovnoj jeseni 5. novembra, ono po čemu smo specifični

Slikar Dragan Stojkov, umetnički direktor manifestacije

“U novom ciklusu, postavke Likovne jeseni su proširene. Nova urbana kultura nam je nametnula i novu vrstu slikarstva – street art ili murale. Zbog toga smo iznašli način da se pozabavimo i tom kategorijom aktuelne umetnosti. Mislim da smo prva institucija koja sistematski prati zbivanja na ovoj alternativnoj slikarskoj sceni, a zasigurno prva koja je pronašla način da oformi kolekciju street-art ostvarenja.”

 

13h – Otkrivanje murala
Prateća izložba, Street art, Kaleidoskop

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor / Venac Radomira Putnika

Marija Šoln

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish