SerbianEnglishHungarian

Važno obaveštenje

Zbog bolesti glavne glumice, predstava “Jasmin na stranputici”, teatra Slavija iz Beograda, privremeno je odložena.
Umesto nje, drage dame, pozivamo vas da na vaš praznik prisustvujete prikazivanju predstave Mirjane Bobić Mojsilović “Poslednja šansa”, višestrukog pobednika na međunarodnim festivalima “Zlatni vitez” u Moskvi, 15. Festival “Malih stena” u Istočnom Sarajevu, “Gumbekovi dani” u Zagrebu, kao i na 30. jubilarnom festivalu “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru i 35. internacionalnom festivalu “Monodrame i pantomime”.

Glavnu ulogu u predstavi tumači prvakinja Narodnog pozorišta iz Beograda, Suzana Petričević.

Karte po ceni od 500 dinara možete obezbediti na adresi Venac Radomira Putnika 2 od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova do početka prikazivanja predstave.

Kupljene karte za predstavu “Jasmin na stranputici” važe i za prikazivanje predstave “Poslednja šansa”, a ukoliko ipak ne želite da prisustvujete prikazivanju nove predstave, javite se našem blagajniku na gore navedenoj adresi u navedeno vreme i mi ćemo vam vratiti novac.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish