Važno obaveštenje

Zbog bolesti glavne glumice, predstava “Jasmin na stranputici”, teatra Slavija iz Beograda, privremeno je odložena.
Umesto nje, drage dame, pozivamo vas da na vaš praznik prisustvujete prikazivanju predstave Mirjane Bobić Mojsilović “Poslednja šansa”, višestrukog pobednika na međunarodnim festivalima “Zlatni vitez” u Moskvi, 15. Festival “Malih stena” u Istočnom Sarajevu, “Gumbekovi dani” u Zagrebu, kao i na 30. jubilarnom festivalu “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru i 35. internacionalnom festivalu “Monodrame i pantomime”.

Glavnu ulogu u predstavi tumači prvakinja Narodnog pozorišta iz Beograda, Suzana Petričević.

Karte po ceni od 500 dinara možete obezbediti na adresi Venac Radomira Putnika 2 od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova do početka prikazivanja predstave.

Kupljene karte za predstavu “Jasmin na stranputici” važe i za prikazivanje predstave “Poslednja šansa”, a ukoliko ipak ne želite da prisustvujete prikazivanju nove predstave, javite se našem blagajniku na gore navedenoj adresi u navedeno vreme i mi ćemo vam vratiti novac.

 

Dobro došli!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani