SerbianEnglishHungarian

VENAC SLOBODE „Radomir Drakulić“

Povodom sećanja na Batinsku bitku i stradanje pesnika Radomira Drakulića u nacističkom logoru 1944. godine, i povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, Kulturni Centar „Laza Kostić“ i Udruženje građana „Ravangradsko proleće“ organizuju dodelu plakete VENAC SLOBODE „Radomir Drakulić“ stvaraocima i društvenim radnicima koji neguju rodoljubivu misao.

Žiri u sastavu prof. dr Stojan Berber, profesor Branislav Ćurčić i Vesna Šašić, dramska umetnica i direktorica Kulturnog centra, odlučio je da ove godine plaketu ponese društveni radnik Borislav Staničkov, diplomirani politikolog.

Antifašistička tribina na kojoj će se plaketa uručiti održaće se u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, 12. novembra (petak) u 19 časova.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish